ИЗБОР на ПЪРВА КОЛА | BG Cars United
U2BP 🔥Trending Youtube Facebook Vimeo DailyMotion


ИЗБОР на ПЪРВА КОЛА | BG Cars United
14:56 / 87281 views / 2516 likes / 106 dislikes / 13.07.2019 / Channel: UCr2fKpPO2YFWng1E9_hLjMA

                   
Изборът на първа кола никак не е лесен! Всеки е изградил някаква представа за своя първи автомобил, но често тя се базира на стереотипи и може да ви подведе.
В този епизод на BG CARS UNITED ще започнем от самото начало и ще разгледаме основните неща, които трябва да се вземат предвид, за да направите разумен избор.

- Изпробвай инструмента "ПОЛЕЗНО" тук - http://bit.ly/32dqL9o

- Сайт на автокъща AUTOPLAZA тук - https://autoplaza.bg

КАК ДА УЧАСТВАШ В ИГРАТА НА "ПОЛЕЗНО"

Просто използвай безплатния инструмент "Полезно" при следващия ти оглед на употребяван автомобил. Изпробвай помощника, като минеш през категориите в него и попълниш съответната информация за набелязаната кола. Следвай стъпките до края и изпрати информацията на своя имейл.
Например, днес гледаш 3 автомобила и използваш „Полезно“, за да маркираш важните неща. В края на деня можеш лесно да откриеш всички бележки в пощата си. Това ще ти помогне да вземеш информирано решение, което не се влияе от моментна емоция.

Всяка седмица хора от екипа, на случаен принцип, ще избират един от участниците и ще се свържат с него за да получи наградата си. Победителите показваме в страницата на BG Cars United във Facebook.

- BG Cars United във Facebook: https://www.facebook.com/BgCarsUnited

#ПърваКола #ИзборНаКола

Subscribe, Like & Share...Backend page generation time: 4.167591 seconds, Created: 2021/09/20 13:44:24 GMT, Any questions: support {at} u2bp.com